Ποσειδώνιο Αθήνα Ξεκινάει ο Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις του στο μαγαζί Ποσειδώνιο τη φετινή σεζόν του 2016 με 2017 μετά από δύο πετυχημένες ζώνες οποίς διεξήχθη ενώπιον Ποσειδώνος το Ποσειδώνειο ο Γιάννης Πετράκος δηλώνει πάρα πολύ θυσιασμένα για τη νέα συνεργασία η οποία ξεκινάει από τις 2 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό σπουδαίο καλλιτέχνη θα βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα η οποία μετά τις πολύ επιτυχημένες πάνες που και με το Μακρόπουλο στο πολιτεία live club Θεσσαλονίκης κατεβαίνει για να βρει τον Γιάννη Πλούταρχο σ’ ένα σχήμα έκπληξη Ποσειδώνιο Αθήνα Ξεκινάει ο Πλούταρχος .

 

Το μαγαζί κέντρο της λεωφόρου Ποσειδώνος και περιμένετε να καλύψετε κάθε Παρασκευή Σάββατο όλο το χρόνο. Ένα πολύ φιλικό μαγαζί το οποίο έχει διάζωμα και κάτω σε χωρητικότητα 1400 ατόμων περιμένω το ανακαλύψετε. Ο Γιάννης που δεχόταν παραπλήσιες μέρες για την ανανέωση του συμβολαίου στον θερινό μαγαζί και υπόσχεται να δώσει τα πάντα για να περάσει καλά ο κόσμος και θαμώνας του μαγαζιού πήρα την επισκέπτονται. Πολύ σπουδαίες επιτυχίες από το γενικότερο αναμένεται να ακούσουμε σέντρες με την Πέγκυ Ζήνα. Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλύτεροι συνεργάζονται Ποσειδώνιο Αθήνα Ξεκινάει ο Πλούταρχος  Ξανα Τραγούδι Στο Λίθινο Μαγαζί μαζί πριν από δυο σεζόν.

Συνεργασία που στέφτηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κάτι το οποίο θέλουμε να πετύχουμε και άφησε φορά. Από Μόρριγαν Πλούταρχος χιλιάδες θεατές Οπαδούς οι οποίοι τραγουδούν σε κάθε του βήμα οποία τραγουδάει κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο Ποσειδώνειο και αυτό φάνηκε από τον κόσμο οποίος έσπασε να τον δει από κοντά γιατί συνεχίζει εμφανίσεις επίσης στην θερινό μαγαζί. Οι τιμές είναι πάρα πολύ πως δεν τον κόσμο ενώ Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 μισή και μετά το πρόγραμμα κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες. Πολλά τραγούδια χώρο πάνω στην πίστα αλλάζει πάνω στα παιδιά και στα μπαρ συνθέτουν ένα μοναδικό θέαμα στο Ποσειδώνειο και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ας δούμε λίγα λόγια το μεγάλο καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου ξεκίνησε την καριέρα του σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και σαββατοκύρ ολότητα τις πίστες.

Έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια τα οποία έγιναν πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η καριέρα του μεγάλου καλλιτέχνη μόνο από μεγάλες επιτυχίες μπορεί να κρατηθεί στη. Δύση όπως ο άνθρωπος ο κάτω απ’ τον ήλιο η δύναμη του έρωτα δεν τηλεφώνησε θέλω κόστισε τις ώρες διαφορά εφτάψυχη πόσο πήγα δεδομένα θησαυρός οι μεγάλες επιτυχίες του φωνάζω 10 χρόνια μαζί ότι είναι της ψυχής στιγμές κρυμμένα μυστικά όλα σε σένα τα βρήκα πάει ο καιρός δεν είναι ο αέρας της φιλικής μικρές φωτογραφίες υπήρχαν όρκοι μόνο εσύ Γιάννης Πλούταρχος είναι CD τα οποία γράφει Πουθενά Αυτό Μαθήτρια 14 Γίνανε Πάρα Πολύ Μεγάλες Επιτυχίες Και Κάποια Από Αυτά Ξανάγιναν Επανεκτελέσεις.

ΕμφανίσειςΣε Τηλεοπτικές Εκπομπές Όπως Δίωξη Εντάσεως Ο Πλοίο Τραγουδιστής Κόσμος Stage Και Πάρα Πολλά Άλλα Μεγάλα Μαγαζιά Αθήνας Και Θεσσαλονίκης Όπως Πολιτεία Επιλέξει Το Φιξ Στο Θέα Αλλά Και Στην Επαρχία Και Σε Ομογενείς Του Εξωτερικού Σε Αμερική Αυστραλία. Μία γνήσια λαϊκή φωνή και σπουδαία καλλιτέχνης μεγάλη καριέρα κατά τη Πέγκυ Ζήνα η οποία ξεκινάει καριέρα του 1000 εντατικής νοσηλείας 15 με πάρα πολύ μεγάλους δίσκους και πήγαινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχίες.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει χάσει πάρα πολύ μεγάλους στίχους και τραγούδια και έχει μείνει σε όλους σπίτι της Ελλάδας. Ας δούμε μερικά από τα CD τα πιο συναυλιακούς 95 με τον ομώνυμο δίσκο Πέγκυ Ζήνα με τον μετά από τρία χρόνια ανεβάζει το δίσκο ανεβαίνεις τι θα ακούσω ακόμα ένα χάδι love is wonderful βρες ένα τρόπο μαζί σου ματώνω νοήματα πρώτα χρόνια βρέξε ένα το πάθος είναι αφορμή best of events λογική πάρα πολλά άλλα. Σε κάθε πάρα πολλά βιντεοκλίπ τα οποία ανεβαίνει το YouTube με τους ομώνυμους τίτλους τραγουδιών αν πας με άλλη ανεβαίνει ψυχή μου ψυχή μου την ακούσω ακόμα πολύ καλά πάμε ότι να το σκέφτεσαι. Συνεχίζει με το τραγούδι ένα χάδι λάβοις weather for thing τολμάς και έχεις παράπονο εσύ πες μου τι φταίω είμαι καλά μαζί σου δυστυχώς παραδώσω τρεξε μαζί σας πάω.

Συνεχίζει με τραγούδια όπως μόνη καρδιά και πάρα πολλά αλλά συνεχίζει και γίνεται παρουσίαση σε τοπικές απ’ εκπομπές όπως X factor δύο ξένοι και πάρα πολλές άλλες επιτυχίες στο διεθνές επίπεδο.