Νυχτερινά σχήματα Αθήνα

Το φετινό χειμώνα θα απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα που θα φιλοξενηθει σε ένα από τα  μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα . Το μουσικό σχήμα που αναμένεται να μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν είναι η συνεργασία ανάμεσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Χρήστο Μενιδιάτη. Οι δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα βρεθούν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου φωταέριο και για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσουν μαζί τις εμφανίσεις τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης διαθέτουν εξαιρετικές λαϊκές φωνές και ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παρουσιάσουν το φανατικό κοινό τους ένα μουσικό πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στις νύχτες της Αθήνας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την εκπληκτική λαϊκή χροιά στη φωνή της αλλά και την μακρόχρονη εμπειρία της στη μουσική υπόσχεται να παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα και να αφήσει ιστορία στην πίστα του νυχτερινού κέντρο φωταέριο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 20 χρόνια περίπου από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Μέχρι τώρα η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις επιτυχίες έχει κερδίσει πολλούς πλατινένιους δίσκους και βέβαια διαθέτει ένα φανατικό κοινό που την  ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση. Τον περσινό χειμώνα η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει στο πλευρό της τη Στέλλα Καλλή και μαζί χάρισαν στο κοινό μια μοναδική σειρά εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο Vox.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη σε διάφορα νυχτερινά κέντρα γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και για αυτό η τραγουδίστρια βρίσκεται στην κορυφή και έχει καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα. Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας νέος καλλιτέχνης που διαθέτει μία εξαιρετική λαϊκή χροια στη φωνή του. Η πορεία του στη μουσική σκηνή διαρκεί περίπου μια δεκαετία έφτασε στην επιτυχία κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα στα μουσικά δρώμενα. Εδώ και αρκετές σεζόν πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας Frangelico στο οποίο η  επιτυχία του ήταν τεράστια.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εμφανιστεί στο πλευρό πολλών αξιόλογων καλλιτεχνών την τελευταία φορά τον είδαμε στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στην πίστα του Ποσειδώνιού.

Τη φετινή σεζόν όμως θα τον απολαύσουμε μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα του φωταερίου όπου ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα τα καλύτερα μουσικά σχήματα με το οποίο θα χαρίσουν στο φανατικό κοινό τους πολλές αξέχαστες αναμνήσεις. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης υπόσχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ευχαριστήσουν το κοινό που θα βρίσκεται στο χώρο του  φωταερίου για να τους απολαύσει και να τους στηρίξει.

Η συνεργασία της Θεοδωρίδου του Μενιδιάτη με το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φωταέριο αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να χαρίσει στο κοινό της Αθήνας την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης καθώς θα προκαλέσουν πανικό και ταραχή ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους. Το φωταέριο βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια στις επιλογές της Αθήνας και αποτελεί μία από τις πιο νέες και πιο αγαπητές πίστες της πρωτεύουσας. Το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας φωταέριο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς στη περιοχή γκάζι. Το νυχτερινό αθηναϊκό μαγαζί που γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς στην πίστα του φιλοξενούσε τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη εγκαινίασαν το νυχτερινό κέντρο φωταέριο και χάρισαν στο κοινό της Αθήνας εκείνη τη χρονιά μοναδικές εμπειρίες. Στη σκηνή του φωταερίου έχουν εμφανιστεί πολύ καταξιωμένοι καλλιτέχνες κάποιοι από τους οποίους είναι ο Νότης Σφακιανάκης ,η Πέγκυ Ζήνα ,η Καίτη Γαρμπή και πολλοί άλλοι. Τη φετινή χειμερινή σεζόν 2016 – 2017 θα πραγματοποιήσουν το μουσικό τους πρόγραμμα η Νατάσα Θεοδωρίδου με το Χρήστο Μενιδιάτη και αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα πιο hot ζευγάρια που θα προκαλέσουν τον απόλυτο πανικό στη φετινή διασκέδαση της Αθήνας.