sximata-mousika-athina

Μαγαζιά στην Αθήνα ΚΡατήσεις

Ο Χάρης Κωστόπουλος θα βρίσκεται για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά στο νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο των βορείων προαστίων εμπατή north live stage. Τη φετινή σεζόν στο πλάι του θα βρίσκεται η εκρηκτική Χρύσπα και ο ανερχόμενος Θανάσης Βέρρος. Την περσινή σεζόν ο Χάρης Κωστόπουλος πραγματοποίησε με Μαγαζιά στην Αθήνα ΚΡατήσειςμεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο εμπατή north live stage με την μοναδική Σάσα Μπάστα. Την επιτυχία αυτή αναμένεται να συνεχίσει και την φετινή χειμερινή σεζόν καθώς την ομάδα του θα πλαισιώνει αξιόλογοι έλληνες καλλιτέχνες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης Χάρης Κωστόπουλος καθώς γνώρισε τεράστια επιτυχία πέρυσι στο Εμπατή north ήταν αναμενόμενο να συμφωνήσει και πάλι για την νέα σεζόν 2016 – 2017 ώστε να πρωταγωνιστεί και πάλι του σχήματος. Η φετινή σεζόν ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά για το γνωστό στέκι των βορείων προαστίων καθώς η επιτυχία θα συνεχίσει με τη συνεργασία με τον χάρη Κωστόπουλο. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντροέχει ανανεωθεί και ανακαινιστεί πλήρως για να υποδεχτεί τη νέα χειμερινή σεζόν.

Το σχήμα ανανεώνεται για τη φετινή σεζόν καθώς ο Χάρης Κωστόπουλος στο akanthus summer club athens στο πλευρό του θα έχει τη πληθωρική και δυναμική Χρύσπα. Ο Χάρης Κωστόπουλος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Λαϊκού πενταγράμμου. Η καριέρα του ξεκίνησε με την πρώτη του δισκογραφία το 1987 και από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 21 δίσκους. Οι επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει είναι αμέτρητες και η εμπορική επιτυχία που γνώρισε είναι τεράστια τα πιο γνωστά τραγούδια του είναι τα εξής με ξεχνάς, είσαι μια θεά, τι αμαρτίες έχω κάνει, βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα, έδωσε θέλω καρδιά μου.

Επίσης είναι γνωστό πως ο Χάρης Κωστόπουλος έχει γράψει μουσική και στίχους για πολλούς καταξιωμένους έλληνες ερμηνευτές κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Βασιλής Καρράς, η Μαίρη Βάσω, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας και πολλοί άλλοι. Η διασκέδαση για φέτος το χειμώνα Μαγαζιά στην Αθήνα ΚΡατήσεις αναμένεται να κορυφωθεί και να διαρκέσει μέχρι το πρωί καθώς το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Χάρης Κωστόπουλος με την εντυπωσιακή Χρύσπα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα κεντρίσει τα βλέμματα όλων.

Η Χρύσπα εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην ελληνική δισκογραφία και η παρουσία της είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως είναι ο Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Τσαλίκης, η Έλλη Κοκκίνου, και έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά γνωστά και αγαπημένα νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας. Το φανατικό κοινό του Χάρη Κωστόπουλου και της Χρύσπας θα βρίσκεται εκεί σε κάθε εμφάνισή τους για να τους αποθέωση να τους στηρίξει αλλά και να διασκεδάσει ακούγοντας τις αγαπημένες επιτυχίες τους. Το νυχτερινό αθηναϊκό μαγαζί εμπατή north live stage βρίσκεται στη διεύθυνση Εθνική Οδός στον κόμβο Βαρυμπόμπης. Ο λατρεμένος καλλιτέχνης Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε το εμπόριο του στο τραγούδι σε πολύ μικρή ηλικία.

Η καταγωγή του είναι από την Αριδαία Μαγαζιά στην Αθήνα ΚΡατήσεις νομός Πέλλας οικογένειά του αγαπούσε και αυτή τη μουσική όπως και ο ίδιος και γι’ αυτό σε νεαρή ηλικία μαζί με τα αδέλφια του ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική μαθαίνοντας μπουζούκι και πραγματοποιούσαν εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της γύρω περιοχής. Ο Χάρης Κωστόπουλος πραγματοποιεί εμφανίσεις σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε όλη τη χώρα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη αλλά και σε επαρχιακές πόλεις.

Επίσης κατά καιρούς προγραμματίζει συναυλίες για να ικανοποιήσει όσους τον αγαπούν σε πολλές πόλεις της Ευρώπης όπου υπάρχουν πολλοί ομογενείς όπως η Γερμανία βέβαια έχει κάνει και πολλές εμφανίσεις στην Αμερική διότι οι θαυμαστές του βρίσκονται μοιρασμένοι σε όλο το κόσμο παρόλα αυτα ομως συνεχίζουν να τον αγαπούν να τον στηρίζουν να νοσταλγούν να συγκινούνται αλλά και να διασκεδάζουν ακούγοντας τις ερμηνείες του.

Ο Χάρης Κωστόπουλος καθώς θα είναι ο οικοδεσπότης στη σκηνή του εμπατή north live stage για μία ακόμη σεζόν υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να κάνει ότι είναι καλύτερα δυνατόν για να ευχαριστήσει και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες του μαγαζιού. Το στολίδι των βορείων προαστίων που βρίσκεται στον κόμβο φοβερή πομπής και ακούει στο όνομα εμπατή north live stage προβλέπεται να βάλει φωτιά στις νύχτες της Αθήνας και να χαρίσει ένα ανεπανάληπτο και μαγικό χειμώνα στους κατοίκους της πρωτεύουσας.